نظافت اساسی 30 دقیقه‌ای

این کار را هر فصل یک‌بار انجام دهید.

1. همه مواد غذایی را بیرون آورده و غذاهایی که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته و یا کهنه هستند را دور بریزید (حتی چاشنی‌ها باید پس از یک سال دور ریخته شوند).

2. همان طور که پیش می‌روید قفسه‌ها، کشوها یا محفظه‌هایی که می‌توان در آورد را بیرون بیاورید. آن‌ها را با دست در داخل سینک ظرف‌شویی شسته و خوب خشک‌کنید. آن‌ها را داخل ماشین ظرف‌شویی قرار ندهید (مگر آن‌که دفترچه راهنمای آن محصول بگوید ایرادی ندارد) – چون ممکن است تاب بخورند و کج شوند.

3. دیواره‌های داخلی و لوازم جانبی غیرقابل جدا شدن را با یک اسفنج ضدخش کف دار تمیز کنید. برای تمیز کردن لکه‌های چسبنده روی آن‌ها را برای چند دقیقه با یک پارچه‌ی گرم و خیس بپوشانید و یا از یک برس پلاستیکی نرم استفاده کنید تا با یک حرکت سریع تمیز کنید.

4. همان طور که در بالا گفته شد درزبندها را تمیز کرده و قسمت بیرونی را نیز دستمال بکشید. برای اینکه استیل ضد زنگ برای مدت طولانی تری بدون اثر انگشت باقی بماند، با یک پارچه‌ی نرم پوششی از روغن معدنی روی آن ایجاد کنید و آن را برق بیندازید.

5. در نهایت گرد و غبار را نیز باید پاک‌کنید. یخچال را از برق کشیده و کثیفی‌ها را از روی سیم‌پیچ‌ها پاک‌کرده و بالای یخچال را نیز تمیز کنید.

ادامه این مطلب را از اینجا بخوانید .

لیست کامل جهیزیه عروس و لیست جهیزیه ضروری


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

محمد حسین آشوری مشکلات فنی Erik دستگاه تصفيه آب خانگي بازارچه اينترنتي مشاور تحصيلي و برنامه ريز کنکور وبسایت شخصی غلامرضا ملک نژاد سیستم های اعلام و اطفاء حریق به بادم دادی رفیقا ...